Je verlangen steekt regelmatig de kop op.  Maar het komt er maar niet van er werk van te maken. Er komt steeds iets tussen en dat wringt. Het zeurt. Soms behoorlijk. Maar ja, het is niet anders, toch? Such is life. Dat gevoel ken ik. Ik weet nu dat het anders kan. Ik beslis steeds dat ik wat ik wil doen met plezier in lichtheid kan doen. De donkere kanten van het leven helpen mij des te meer steeds weer voor het licht te kiezen. Ik kies voor: geen bloed zweet en tranen. Het kan leuker, gemakkelijker met beter resultaat. Echt waar. Tijd te weinig? Nee hoor. Een kwartier per dag heeft iedereen. Zelfs in 15 minuten per dag. Zet jij stappen en zie je resultaat.  Hoe ik dat weet? Been there.

 

Maandenlang lag mijn solo muziektheatervoorstelling te verstoffen en versloffen. Ik had geen tijd…
In mijn dagboek las ik hoe graag ik mijn diepste verlangen al in  2019 wilde waarmaken. Toen wist ik hoe laat het was. Tijd om weer te  gaan. Met wat ik nu heb aan tijd en energie. Ik hoef nergens op te wachten. Ik doe het gewoon. Ik weet dat het leven me helpt. En jou dus ook. Met onverwachte kansen en wendingen. Als je maar beslist dat je er voor gaat!

 

Jij hoeft ook nergens op te wachten.  Voel eens even. Wat maakt jou blij en ligt al een tijdje te wachten? Wat wil je zo graag doen?

Zie het voor je. Het idee alleen al doet je mondhoeken krullen, Jaha, ik zag het wel: die tas, die nieuwe website, die nieuwe jurk die supergave vlog, je kamer opnieuw in te richten, eindelijk dat kastje afmaken… of vul zelf maar in. Je weet het. Het is tijd. Tijd om er nu voor te gaan.

Stap 1 heb je dan al meteen gezet. Dat gaat lekker! Zet de volgende stappen met mij.

 

Vanuit lol, ontspanning en toewijding.

Geen kiezen op elkaar en koste wat kost, maar moeiteloos meebewegen met alles wat op je pad komt. Ik help je met tips, mijn eigen do ’s en don’ts, kijkjes in mijn keuken, inspiratie en stappen zetten vanuit de juiste energie. Ga mee met mijn reis. Laat je inspireren, maak lol, voel de kleine stapjes waardoor je verlangen meteen (weer) gaat leven en zie snel resultaat.

 

Ik neem je mee in de 3 weken  waarin ik 2 verlangens ga waarmaken:

  1. Een kleine: een vilten muziektas
  2. Een grote: mijn solo muziek-theatervoorstelling staat in de steigers

Waarom werken aan 2 verlangens tegelijkertijd? Is dat niet te veel? Nee, juist niet! Het kleine, tastbare motiveert voor het grote ( nog) niet tastbare. Ook word ik nu al blij van het idee dat mijn tas straks af is.

 

Met muziek

Muziek is mijn levensbron en dat uit zich op vele manieren. Muziek neemt dan ook een belangrijke plaats in tijdens het programma Creeër je verlangen. Muziek geeft me onwijs veel plezier en ik kom in de juiste vibe: ik word vanzelf productief en verzet opeens bergen of bergjes šŸ˜Š Dat gun ik jou ook. Super om jou me te nemen in mijn creatiereis. Dus boek jij nu ook  je creatie-tickets?

 

Dit krijg je

Ik neem je mee in mijn reis: samen met jou creëer ik mijn verlangens. Bewust samen aan je verlangen werken zorgt voor gebundelde energie. Uit jouw toewijding ontstaat vanzelf de focus die nodig is. moeiteloos met veel plezier! En zonder oogkleppen. Geen harsh focus maar met toewijding en mild doorzetten.

Hoe? Het begint heel simpel: zorg dat je niet om je verlangen heen kan. Leg het in het zicht. Ik leg mijn tas in wording op mijn werkkamer. Voel het vilt en glimlach bij het idee hoe mooi hij wordt. Zo is hij elke dag even in mijn aandacht. Altijd komt het moment vanzelf dat ik er aan ga werken. Mits ik dat besloten heb.

 

Over het online programma Creëer jouw verlangen

We doen dat op een aantal manieren:

  • Een daarvan is muziek. Mijn muziek wel te verstaan .
  • Muziek is mijn grote motor. Wanneer ik fluit krijg ik energie, ik kan energie kwijt ik kan alle emoties via mijn muziek gemakkelijk door me heen laten gaan. Daarna is mijn hoofd weer vrij voor waar ik wil zijn. Ik neem je mee in  hoe dat gaat. Letterlijk en figuurlijk. Ik vertel erover en, veel belangrijker, je ervaart het ter plekke:
  • Je krijgt  live-online muziek door en van mij tijdens de Q &A sessies via Zoom.  Daar kan jij gewoon van genieten en je laten meenemen in de vibe die dat ook jouw lichte energie laat stromen.
  • En coaching in de vorm van:
  • 4 x per week ontvang je in de ochtend een mail om je speels bij de creatievibe te houden of terug te brengen ( ik doe aan weekend šŸ˜Š en woensdag is met opzet een rustdag. We laten dan het leven onbewust voor ons verder creëren).
  • 1 x per week een live Q &A via Zoom waarin je al je vragen kan stellen en die altijd start met live muziek door mij. Elke Q & A begint met het thema van de week. Dat bepaal ik die week. Vers van de pers dus. Daarna is er alle ruimte voor jouw vragen. In alle Q &A s komt in ieder geval aan bod: hoe creëer je met de wind mee. Met wat je ook tegenkomt. Hoe ga je om met obstakels? Op een speelse manier?
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij, Heleen Gombert. Als docent, coach, levensgenieter en door de wol geverfde ervaringsdeskundige. (kijk voor mijn ervaring als docent en coach op Over mij)


We starten donderdag 29 oktober as.

Uitverkocht

Voel jij ook dat het tijd is om nu vol plezier keer aan de slag te gaan? Met de wind mee? Met plezier en resultaat! Waar wacht je op Doe nu mee voor EURO 77,- en laat je mondhoeken elke dag krullen! Samen creëren we moeiteloos jouw verlangen.

 

Data voor de Q &A

Donderdag 5 november om 11 uur

Vrijdag 13 november om 10 uur

Donderdag 19 november 20 uur

Kan je er niet live bij zijn?  Je kunt je vragen vooraf per mail stellen. Ik behandel die dan tijdens de live Q &A.  Je krijgt ook een aantal dagen na de live Q &A een opname toegestuurd per mail.

 

*prijs is excl. 21% BTW. Voor ondernemers: alle programma’s van www.heleengombert.nl kun je boeken onder ‘opleidingskosten’.

Blijf op de hoogte van nieuws en andere programma's